Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli blev

Det var inte meningen att bli såhär

Bli blev

Blev tänkte bli

Blev mig,
blev mig igen

Blev mig vän,
blev mig gör,
mig skör

Skör mig sa,
kärlek inte dömande,
en vän för mig att ha

Kärlek lär mig utveckling och acceptans,
dans

Inte bli rädd obehag

Mig = jag
mig älskar jag

Jag låter er älska mig

mod
tillit




Fri vers av Freddy Eastling
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-31 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling