Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan det händer

Innan sår läks,
står en flicka i röd kappa vid kajen,
tar emot regnet i sina händer.

Innan sår läks,
står en man intill en omkullvält bil,
skymmer ögonen i sina händer.

I ett rött hus med vita knutar dansar Anna,
med klapprande kastanjetter i sina händer.

Innan det händer.




Fri vers av Freddy Eastling
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-14 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling