Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlakroppar

Där låg hon lealös på asfalten
famlade jag instinktivt efter hennes kropp
men när jag fick fatt i den visste jag inte vad jag skulle med den till
sekunderna bildade en pakt med evigheten
när jag såg en smaragdgrön rännil for över hennes kind
det blev till ett statiskt flöde
viskade kvinnan svagt och diffust
fyllde mig med ett gnistrande brus
tog hon tag och förde mig ner
intill hennes bröst




Fri vers av Freddy Eastling
Läst 329 gånger
Publicerad 2014-01-30 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling