Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersaknad - Snölängtan

Jag vill känna dina kalla andetag mot min kind
en gång till innan våren

Jag vill höra ditt tjutande sus i mina öron
medan jag ser dina tårar fall mjukt till marken

Jag vill känna dina fingrar nudda mina ögonfransar
medan jag dansar till din kyliga musik

Jag vill falla till marken med änglavingar

Begravas i din vithet

Vinter
Dö aldrig ifrån mig




Fri vers (Fri form) av Linnéa Nelzén
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-02 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Nelzén
Linnéa Nelzén