Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigshärjat Sinne

Jag är som ett
tomt skal
När jag ligger på den blodiga marken
i mitt huvud
Tom som ögonen
på mina
döda drömmar

Men Tomhet
kämpar tillsammans med
Skuldkänslor
Självhat
Ångest
Kärlek
Hopp
De interna slitningarna
Som drar i mig,
i mina blodådror

Jag vill gråta ut varenda
svart droppe
av självdestruktivitet
som finns
i min kropp

Som av någon anledning har blivit ett känslornas slagfält




Fri vers av Linnéa Nelzén
Läst 409 gånger
Publicerad 2013-11-02 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Nelzén
Linnéa Nelzén