Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte slutat gunga

Jag ramlade tillbaka så där 15 år
tiden har skenat som vildhästar
som jag inte förstår
På gamla kort jag ser
att frisyrer och vikt
har åkt upp och ner

Hela kosmos är i förändring så också vi
ta ingenting för givet
Men visst är det konstigt att
leva så många liv i detta livet

Jag får skratta åt alla tokigheter jag gjort
och lägga i en lägre växel
för det har gått för fort

Men tack min Gud för att jag vågat leva så
ingenting jag ångrar mer än att tiden fick gå
Kanske skulle jag spenderat mer tid med mig själv
och frågat vem jag var
Nu när halva livet gått har jag äntligen fått ett svar

Jag är och har alltid varit den där
vildungen som ingen bär
som hela tiden ville gunga högre och högre
högt upp till himlen som bad om mer fart
Jag har inte slutat gunga
och jag tycker det är underbart





Fri vers av Spirit
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-03-11 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit