Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är skitsamma nu.

Det ska vara
två tandborstar
i badrummet

Fast när jag var sur på dig
Så brukade jag vända min tandborste så att
borsthuvudet pekade bort från din

Så jävla töntigt,
symboliskt.

Bara för att jag aldrig
vågade bråka i verkligheten

Det är skitsamma nu
Jag har ingen att bråka med

Och inte min tandborste heller.

Den står ensam och vänd åt vilket håll den vill
och jag ligger som jag vill i sängen också
Både innerst och ytterst på samma gång
Och ingen äter upp mitt smör eller dricker upp min mjölk

Jag får ha alla matlådor i fred

Det var ganska skönt

Men nu är det höst
Och ingenting är skönt på hösten
I alla fall inte

när det kommer ensamt.




Fri vers av Kolsyra
Läst 133 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-01 15:46



Bookmark and Share


  Robin V
Fan så bra!
2013-11-25

    Anna B
Alltså åh, fint & ledsamt fast ändå avväpnande, så härligt tjurigt på något sätt. Du fick mig att le.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra