Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min helg.

Kära dagbok.
I min blogg har jag skrivit om en lugn och skön helg med lite mellomys.

Det är den ljusa verkligheten.
Den mörka verkligheten:

Fredag och jag var ensam. Pratade med honom i telefon i två timmar. Jag tror att han var full igen.
Lördag och jag vaknade ensam.
Fick tjugo procents rabatt på en restaurang. Festade till det med en räksallad. Umgicks med människor jag inte ville umgås med.
Men kvällen var bra.
Det var den.
Kände mig bara lite utanför och fick åka hem själv från fel sida av stan.
Söndag och jag har gråtit hela dagen.
Tittat på cheerleadingserier och ätit spaghetti med ketchup till lunch och blodpudding till middag.
Fortfarande ensam.
Han kollar på fotboll på krogen med sina vänner trots att vi skulle ses
och jag blev sur
men orkade inte erkänna det
Istället så grät jag
Och skrek rätt ut och var arg
När vi hade lagt på
Han sa också att vi skulle höras senare
Men han har fortfarande inte ringt

Söndagkväll nu så
Imorgon är allt som vanligt.




Fri vers av Kolsyra
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-01 19:16



Bookmark and Share


  objekt3
vänskaper, dialoger och en knuten hand höjd mot det gröna ljuset där väldigt små fingrar kramar så hårt den mjukt kan

och strejkbrytare och herrar ... ;)
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra