Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel.

Jag älskar honom.

Jag säger det varje dag och
jag tror
att jag faktiskt menar det

Men jag hatar honom också
Det säger jag aldrig

För jag vet: jag menar det

I alla fall när
han stapplar ur taxin trots att han lovat
Fan dig
Men han säger förlåt och jag säger jag älskar dig

Och när han säger att han köpt snus och mat
men jag vet,
jag vet att han tog med sig ryggsäcken och fyllde den
och sedan ringer han mig och låtsas som ingenting
och han säger att han aldrig skulle ljuga
För mig.

Att dölja sanningen är väl precis lika mycket ljug
Jag kan inte fråga varenda gång

För varje gång jag misstänker något och frågar

Har jag haft rätt

Och innan han svarar sanningen
kan jag åtminstone leva på tvivlet




Fri vers av Kolsyra
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-27 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra