Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är hjärtlös nu.

Du har,

tagit mitt hjärta slitit det i stycken stampat på det
riktigt tryckt ner det i gruset med skosulan på dina finskor.

där ligger det.

du säger att du vill leva ditt liv med mig
jag svarar någonting
och du säger att jag låter kall

jag säger bara förlåt.
nämner inte ett ord om att jag är kall
för att jag är hjärtlös nu

jag säger bara förlåt
som alltid är det jag som säger förlåt

fast det är du
du du du




Fri vers av Kolsyra
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-22 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra