Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ska också lämna mig.

Snyftar med armarna kring hans hals
min kind mot mjuk päls
andas in doften av häst
mellan snyftningarna

har gråtit sedan i söndags
sover inte om nätterna
äter ingenting om dagarna

vet varken ut eller in och
från dig är det bara


tyst.

gråter du också
ångrar du någonting

att du var en annan när du kom hem
inte gick att väcka på morgonen

jag älskar dig när du är nykter
hatar dig när du är full

kanske ska det bara vara jag och hästen nu
men han
ska också lämna mig.




Fri vers av Kolsyra
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-09 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra