Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rekyl.

Tomheten.
Efter en dag fylld av människor sol sommar skratt vänner hundar bebisar kokosdoft rosévin räkor

Nu:
ensamheten
hans skjortor i hela lägenheten nytvättade
han är inte här

Vännerna
på krogen i sommarnatten
ingen som frågade mig

En snart tom ölburk en halv flaska rosé på matbordet

tänkte att det nog skulle vara skönt

Det är inte skönt

Saknar
honom vid min sida tar upp för mycket plats i sängen och jag älskar det och han älskar mig och för det mesta är vi bra för varann

saknar
hästarna en lång hals att krama päls att låta tårarna rinna mot
en buff med mulen i sidan hästrygg mot bara ben barbacka sommaräng

saknar
min syster hon slutar nian idag och har druckit två cider mer än så får hon inte dricka för mig

jag

har druckit mer än så
ensam i sängen
fortfarande ljust ute

önskar
att någon var här med mig.




Fri vers av Kolsyra
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-12 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra