Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan som fick vad hon ville

Flickan som fick vad hon ville;
bli av med sitt barnasinne.

Hon blev mogen,
och sin man trogen.

Mannen var ett as,
slog alla vinglas i kras.

I en onykter dimma,
var han ofta och simma.

Men hon var en kvinna,
och han skulle inte vinna.

I våld,
höll hon på att bli skålld'.

Huset brann,
och han försvann.

Kvar var kvinnan,
som egentligen var en flicka.




Fri vers av Tekla F.
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-01 18:28



Bookmark and Share


  queenia
... en historia så sann, för alltför många flick-kvinnor.
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.