Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i.


mitt i forsen. Mitt i. Hör på. Mitt i.

tagna på bar gärning.

Det finns ett liv mitt i. en dörr som
stängs en annan som sakta öppnas.

Mitt liv. anar jag inte
hörs som allt viktigt sker i tystnad

väsnas vi. Mitt i.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-01 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP