Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är den allra första dikt som jag har skrivit. Olyckligt kär är väl allt jag kan säga om den...


Vinden

En isande vind blåser
Men inga trädgrenar känner dess smekning

Ett skärande skrik får mina öron att värka
Trots att det är knäpptyst

Tårar av blod rullar nedför mina kinder
Men lämnar inga röda spår efter sig

En isande vind blåser genom mitt hjärat
Var är du?





Fri vers av Katastroferna
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-03-11 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastroferna
Katastroferna