Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg min fjäril

Flyg min fjäril
Känn luft under dina vingar
Dansa med vinden till livets rytmer

Flyg min fjäril
Lek när du kan
Lev när du kan

Svep över de blomstrande fälten

Låt doften av kärlek fylla dig
Känn dess sötma
Så lekande
Så levande

Älska idag
Nu
Innan nattens slöja sveper över landskapet
Dansa innan mörkrets käftar slukar livets rytm

Var lycklig
Lämna olyckans dimma

Lek idag och låt lyckan leda dig längs livets stig

Flyg min fjäril
Flyg




Fri vers av Katastroferna
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-07-15 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastroferna
Katastroferna