Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven inne på vår toalett där vi har satt upp en tavla med såna där magnetord som ska ssitta på kylskåpet. Jag såg bara orden framför mig och det blev nån form av dikt.


Iskall midnatt

Iskall midnatt

Parfym och snask

Hennes yta blir min

Begäret sjunger




Fri vers av Katastroferna
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-07-15 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastroferna
Katastroferna