Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för regnet som döljer mina tårar

Jag fäller en tår
men den blandas med regnet
för dig kan det lika gärna vara en regndroppe

Jag ser hur livet rör sig omkring mig
Fåglar sjunger, humlor surrar i ljungen

Varför rör sig inget liv i mig?
Varför måste jag sitta här ensam och gråta?
Kan ingen vänta på mig, där på bergets topp?

Jag är glad för regnet,
Jag är glad för myggornas svidande stick
Det får mig att renas från smärtan

En stund

Om en stund vore evig




Fri vers av Katastroferna
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-05-23 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastroferna
Katastroferna