Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon sa att kärleken är blind

Någon sa att kärleken är blind
Det är därför jag skriker
Jag slåss för att visa mig

Ingen berättade att kärleken är döv,
att den inte heller känner något

Varför sa du aldrig att du inte kan läsa mina tankar?




Fri vers av Katastroferna
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-05-23 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastroferna
Katastroferna