Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken gör mig dum

Har jag inte talat om hur mycket jag älskar dig?


Fan
va slarvig jag är




Fri vers av Katastroferna
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-05-28 21:09



Bookmark and Share


  yoyyo
nej, de där ska man inte slarva med ju.
fast visst kärleken den gör än lite dum ibland
:)
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Katastroferna
Katastroferna