Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stresspressprocess ingen progress

När kvällen den tränger sig på
så sakta då
inget alls man behöver vakta på
men betrakta så
som en tid
för god vila och skön frid
efter dagligt id
det sägs ju ständig stress
är ju en så´n press
som kan ges till oss alla
oavsett vår adress
så in överallt den slår
alltså till oss alla den når
och första bästa bakslag den får
om man på pausen vaktar
om man den betraktar
som vår livsgivande källa för att orka med
och ser den som sin bästa vän att ösa ur
alltid den väl bejakar och beaktar
både före och efter en tur...











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-02 11:58



Bookmark and Share


  ULJO
Klokt fångat
2013-11-05

  limerick
Dessa ord på minnet lägg
för att ej gå in i vägg!
2013-11-04

    ADI Nehlin
kloka ord
2013-11-02

  Palett
Bra text om behovet av vila !!
2013-11-02

    ej medlem längre
Rätt!
Vilan är basen till allt.
2013-11-02

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt