Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara kaos helt enkelt

Kaoset.
Storm i mig.
Kan inte sitta still.
Gnager inom mig.
Ostabil.
Minsta vindpust och jag är nere på botten.
Förvirring.




Fri vers av allipalli
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-02 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli