Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Tystnadens olika skepnader

Tystnadens olika
skepnader kan vara

Glädje och Sorg


Sanning eller Lögn


Hat o Kärlek


Värme och Kyla


men också enbart


Lugn och Ro för


Eftertanke och Retreat


Så därför är mitt råd:


Bjud enbart de ”gäster”
som stärker ditt inre -
de övriga kan du
låsa ute




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-03 13:42



Bookmark and Share


  Nina.H
Så sant! Kloka råd att begrunda!
2013-11-05

    ej medlem längre
Bra skrivet med kloka ord. Foto som passar bra, med sitt rogivande lugn.
2013-11-03

  Palett
Så kloka fina tankar du för fram här.
Bra text att ta till sig !
2013-11-03

  filharmoniker
Väldigt tänkvärt! Livets vågor kan komma obemärkt, och så starkt
2013-11-03

  axveronika
Nog så viktigt budskap fint förmedlat
2013-11-03

  Lars Hedlin
En bra text som du förmedlar varmt!
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson