Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag är din.

Berör mig ömt, smek mig kärleksfullt.

Och jag är din.

Dra mitt hår i passionens hetta och stöt dig hårt i mig.

Och jag är din.

Säg att du älskar mig och jag lovar att jag älskar dig resten av mitt liv.

Se mig, som jag ser dig och vi kommer för evigt älska varann.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 362 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-11-03 14:41



Bookmark and Share


  Jesse Jöns Tufve
En dikt som bejakar undergivelse och tillgivenhet, i mina ögon. Om den är ömsesidig är den också vacker. Skönt formulerat.
2013-11-06

  Ole Sunnerfjell
....Som skrivet i en ring omhöljd av löftens dyrbara ord
2013-11-05

  Nina.H
Ja så sant, det handlar om att både ge och ta. Fint!
2013-11-05

  agneta pichler
vacker öm
2013-11-04

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2013-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som rör upp känslor...ljuvligt...
2013-11-03

  E.Eriksson
Härlig, kärlekens hetta! :)
2013-11-03

  Armo
En mkt ömsint som erotisk text. Vackert
2013-11-03

    ej medlem längre
Den sa allt, liksom. "Dra mitt hår i passionens hetta och stöt dig hårt i mig" vittnar om att du inte heller blundar för de like starkare gesterna. Mycket givande läsning..
2013-11-03

    ej medlem längre
Varm och sensuell!
2013-11-03

  Lars Hedlin
Att få höra de fina orden av den man åtrår tar det till en högre nivå! ,) APPLÅDER!
2013-11-03

  issac.a.m
Varmt som en kärleksnatt...
2013-11-03

    ej medlem längre
Varmt och lustfyllt
2013-11-03

  Fem hjärtan VIP
Alla ingredienser för äkta kärlek...Vackert!
2013-11-03

  queenia
precis så. <3
2013-11-03

    ej medlem längre
kärleksängeln öppnade sin hand och orden har talat - vackert...
2013-11-03

  Maria Sundelin VIP
Fint, men glöm inte bort dig själv
2013-11-03

    ej medlem längre
Vackert diktat
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love