Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Tyst...Stilla
Verklighetens skuggor falla
Mjukt...Stilla
Skuggorna virvlar bort i sakta dans
Tröstlöst...Stilla
Skuggorna dör ut
Gråta...Stilla
Vad är meningen
Vagga...Stilla
Till ro vi läggas
Sovande...Stilla
Tröstlösheten knackar på
Snyftande...Stilla
Vem vet
Värmande...Stilla
Solens stråle finns ej mer
Fallande...Stilla
Skuggorna kommer igen
Sorlande...Stilla
Verklighetens garn dras hårdare åt
Skrikande...Stilla
Verklighetens famn tar över
Stilla
Stilla
Skuggorna tätnar...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 113 gånger
Publicerad 2013-11-03 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse