Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fabulöst Liv

Den ena fabeln är lika god som den andra

 

En fabulös saga

En fabulös värld

 

Varje karaktär

Unik i sitt slag

 

Berättar sin historia

Var dag

 

En berättelse i Glamour

Blir lätt hårdsmält saga

 

Början i dur

Slutar med fall

 

Vem har sagt att en fabel är all…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-16 20:59



Bookmark and Share


  BenGust VIP

FABULÖS en av mina favord.
Används alltför sällan.

2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse