Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ugglor I Mossen

Uvar

Stora som små

Slår sin ring

 

Vill ett byte ha

Deras glupande aptit

Blir större för var dag som går

 

Spejar efter sitt villebråd

 

De hör men ser inget

De ser men hör inget

 

Runt och runt denna fars pågår

 

Bytet själv

Flinar och ser på…

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-16 19:42



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Medieulvar kaNSKE. Det känns som drevet går.
Alltid leta syndabockar.
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse