Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruset

Glittrande i månens skugga
Dalar silverklockorna ner
Likt änglar i den kyliga etern

Gyllene strålar smeker dina tårar
Midnattstimman är här
Skåda nymfernas sköna dans på frusna blad

Blommans knopp sover än
Vaggad av Dryadernas klingande skratt...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 85 gånger
Publicerad 2013-11-03 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse