Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningens Barn

Eldens nymfer dansar i solnedgångens glöd
Jagar eldslågor och badar i eterns aura

Nattens folk spelar sin hymn
I stjärnljusets silverskimmer leker nattfjärilen ystert

Gryningens Barn vilar tryggt då natten läggs till ro
På bädd av löv och mossa

Tänk att vakna till näktergalens sång
Då Gryningens Barn rider ut att möta dagen ånyo...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 115 gånger
Publicerad 2013-11-04 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse