Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fader vår



Invid himmelska berg. Nedanför
en fot en krycka stod så världens
obetydligaste

det stod i väntan. Just som livet
flöt förbi som väntat.

Vi spelar våra roller när de byts
är allting allt som det just var strax
innan.


av någon anledning har det nya
ingen längtan bak och just den
rollen den jag bar är borta.


Jag är betydelse betydelselöshet

nu är det någons tur och ikväll
satte hon händerna i kors som
svartvit bild av flickan invid säng


och bad. Inte för något inte någon
för ett barn vilket som helst.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-03 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP