Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankeställare till dem som tycker att jag bryr mig om fel saker istället för att gilla läget så som alla andra mer normalt synkade människor gör ...


Nyheterna berättar att sjuktalen ökar för tredje året ...

... i rad 
vilket oroar
myndigheterna i allmänhet
och de styrande
i Riksdagen i synnerhet ...

Lösningen 
jag oroar mig inför
är utifrån tidigare erfarenhet
att 
definitionen för
de nu mest förekommande
sjukdomsorsakerna
skrivs om 
så att de ej längre
räknas som 
godtagbar anledning
för sjukskrivning ...

Finns det någon
som tror att lösningen blir
att
söka reda på anledningen
till att fler blir sjuka 
allt oftare
för att göra någonting
åt varför fler blir sjuka? ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-03 21:08



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Det blir allt vanligare att man tar semesterdagar till att operera knän armbågar etc som är olycksfall och idrottskador. Samt jobbar hemifrån trots sjukdom eller sjukt barn. Jobbar hemma på natten för att komma ikapp.
och ÄNDÅ stiger sjuktalen.
2013-11-05

  Magica VIP
Instämmer med Sentas kommentar.
2013-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
En viktig brandfackla det här...men det är väl som vanligt pengarna som styr...tror dom verkligen att det löser sej om man sparkar på dem som redan ligger ner? ...suck...
2013-11-03

    ej medlem längre
Det måste ju finnas en orsak och då undrar man ju hur det går om alltfler sjuka tvingas jobba.
2013-11-03

  queenia
jag antar att utbrändhet är den stora skaran sjukskrivna.
.. ju mer desperation, ju mer obefogad våld och missbruk. Vi ser det redan.. :(
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP