Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar det vackra i livet - men när det kommer till den kvinna jag söker för att leva resten av livet tillsammans med så nöjer jag mig inte med mindre än att hon jämväl har en matchande själ!


Du har svårt att förstå ...

... och kan än
mindre acceptera
att jag ej vill 
komma till 
med dig ...

Du som är
så fruktansvärt
vacker och sexig
på vartenda 
publicerad bild ...

Visst
det är säkert 
som så
att de allra flesta män
kanske tänder på dig ...

Men för mig
är du möjligen
något av en ikon ...

... Inte en kvinna
som förlorat
sin mödomshinna ...

... eftersom
du saknar innehåll
och ej är av kött och blod ...

Ikoner 
må  vara innehållsrika
vad avser symbolik
Men utan en äkta själ
kan en ikon 
ej bli annat än
möjligen en vacker relik ...

Förstår att många män
intet högre önskar
och drömmer om
att få bli 
din interaktiva publik ...

Men jag är ej
en av alla dess män
som dyrkar dig ...

Ikoner 
brukar vanligen
påverka mig som så
att även om 
så ock jag 
kan tycka om det jag ser ...

... så väljer jag 
att därifrån gå
oavsett de löften
som mig bjuds
eftersom 
den hur vacker 
och sexig den än är
ej förmår att tända mig ...

Jag söker finna
den dig 
som är ämnad för mig ...

En kvinna 
som är av kött och blod
med en själ
som matchar det kärl
som den härbärgeras av ...

... men jämväl
så ock tilltalar
och kommunicerar
med den själ
som härbärgeras 
inom mig ...

En kvinna 
som är rik
på kärlek
och ej enbart
ikoniserad symbolik ...

Ledsen att göra dig besviken
men du förmår ej
att vara mer än en vacker bild ...

Och en bild 
eller en ikon
gör mig knappast
vare sig kåt eller vild ...

Tror du överlever
utan mig
eftersom jag vet
att du har tillräckligt
med prospects i viken
vilka gör allt 
för att få vara nära dig ...

Men vad du än säger
och gör för att jag
min inställning till dig ska ändra
så kan du ej någonsin
bli den kvinna jag söker finna ...

Den som verkligen är ämnad för mig!





Övriga genrer (Översättning) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-04 06:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärta talar
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP