Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftens känsla

Jag äts upp
okända krafter
besegras vid
lugna källan
djupt inne
Där bergen är höga
dalarna djupa
Den lugna källans
kristallklara vatten
svalkar pulsens hetta
blandas med salta tårar
Minnen sjunker
flyter upp till ytan
Örat vilar mot marken
hör glömda fotsteg
Viskar ut min längtan
Jag äts upp
sakta och mjukt
kända krafter




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-04 15:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och mycket berörande skrivet
2013-11-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Gör ont att läsa och det betyder att det är bra. Speglar mina egna känslor nu....
2013-11-06

  aol
så vackert skaldat här vännen,
2013-11-04

  queenia
ler och njuter av starka, vackra och underbara ord, som vittnar om smärta och ett liv som känts. Tack.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson