Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackraste orden

De vackraste orden har ännu inte förlösts
Dom ligger som näckrosen i dyn
Dom flyger med svalorna i skyn

Dom kommer med ett skrattande barn
Dom finns långt ut på landet eller mitt i stan

Dom reser med livet på äventyr
Dom har ingen karta det är bara känslor som styr

Dom kommer att finnas i en framtid så snart
kanske i din själ ja du vet inte vart

Dom ligger i solen som går ner
Dom finns i allt som du ser

Dom sitter i magnolians knopp
eller kanske i röda korsets hopp

Dom kommer med havet och skummet som yr
eller från en grekisk kvinna som sitter och syr

Dom väntar så tålmodigt på rätt tid
Dom porlar i bäcken när våren tar vid

Dom kämpar sig fram med sin värdighet
Dom tar inga kompromisser dom bara vet

Dom kommer kanske från unga
Dom kanske blir en ny sång som vi får sjunga

Dom har inget spel
Dom kan inte sägas fel
För dom är de vackraste ord som du ännu inte mött
för dom har ännu inte mänskligheten fött

Dom har inte sett dagen gry
för dom är hela världen ny

Dom vackraste ord som vi bara väntar på
kanske kan hjälpa mänskligheten att förstå
varför vi är så fula och fulla i skit
Älskade vackraste ord skynda dig hit




Fri vers av Spirit
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-03-11 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit