Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Du, kom nu!"

Du kom nu,
Eller kom du då?

Då du kom,
Skulle jag gå.

Gick gjorde du,
Vände dig aldrig om.

"Du, kom nu"!
Ville jag höra.

Men du gick,
Och aldrig kom du åter.




Fri vers av Tekla F.
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-04 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.