Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild föreställande sponsrad gatukonst på en parkering i hemkommunen


Medberoende

Det är svårt att lura sig själv
När man är lika smart i båda ändar
Men det går
Ju fler motargument, 
desto mer att vrida och vända,
Desto fler lögner man ger och får
Det är hårt att erkänna
Att man gick på det ändå
Ligger slagen som en spillra, 
Tillintetgjord, krossad, skändad
Kommer jag någonsin mer
att kunna att gå?
Vart och varför då?




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-05 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP