Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi

I storstadens larm och buller kan du se honom
Men ändå inte
Han är gjord av det undermedvetna
En människas drömmar och fantasier

Han står i gathörnet
Väntar men en blick fylld av tomhet
Väntar på att få försvinna

Bit för bit börjar han lösas upp
Liksom dimma på vattnets yta
Och han försvinner in i intet
In i ljuset för att återfödas

In till en ny värld...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-05 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse