Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

"Tyst" barn gryningen kommer
Med sånger om frihet och liv
Kom låt oss vara lyckliga i sorge tider

"Skratta" barnet mitt
Friheten är över oss
Mörkret flyr

"Skratta" Barn av idag
Frihetens klockor tjuter av smärta
I grottor av sorg

"Skratta" barn av i morgon
Var lycklig i tider av ondska
Befria er själva

Bli ett med vår sargade värld igen...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-05 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse