Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013....


Ingen har sett dom sen....



En natt i oktober
rev åtets första storm i livet och landskapet
och
dom sovande kajorna
i stadens parker
blåste bort

ingen har sett dom sen

kanske bytte dom hem

med sidensvansar och domherrar
som flög in i gryningen från norr


rakt genom en regnbåge
av iskristall




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-05 17:13



Bookmark and Share


  Nina.H
Så fint om fåglarna, skifta bo, skifta
färg, rakt genom regnbågen! Vackert!
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP