Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min trädgård om hösten..


Min mest naiva dikt.

Likt unga flickor har björkarna klätt av sig,
nakna,släta, vita dansar de ut i höstvindarna.

Den mäktiga granen, klädd i grön duffel
står mitt ibland dem
betraktande, vakande, leende.

På andra sidan grusvägen
står en hop träd i sluttningen
avvaktande.

Om hundra år har de kommit över;
kanske.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 432 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-05 20:22

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Den var ju btra
2013-11-13

  aol
konstigt att björkar klär av sej till vintern medans vi människor klär på oss ännu mer till vintern,
2013-11-13

    rosa
tycker särskilt mycket om bilden av (den vänlige) granen i grön duffel - ser alltihop framför mej...




2013-11-07

  Rozsi.kovacs

Den va ju bra
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram