Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck cancer

Andas inte
sluta värka
låt bli min kropp
Ångesten vrider
trasar sönder
mitt inre

Inte ens tårar hjälper
floder av dem
tankar
minnen

Kan inte resa mig
kan inte vara
det jag som jag varit

Hur skulle jag

I morse trodde jag du sov bredvid
en sekunds närvaro
av lycka
tills verkligheten slog tillbaka
och tomheten tog över igen
den hårda
brutala
skoningslösa
där din kropp aldrig mer...
andas med mig
där endast din själ kan närvara



Någonstans ifrån....
Långt ifrån mig
men alltid nära mitt hjärta


Saknar dig så..............................




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-06 10:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lätt att känna igen sig i situationen, oavsett varför någon går bort, långsamt eller mera snabbt. Bra att skriva om så läsaren förstår att 'jag är inte ensam' om att känna så här.
2013-11-06

  Maj-Lis VIP
Svårt...berör så starkt
2013-11-06

  Angel of love
Berör mitt hjärta extra starkt..
Ja fan FUCK CANCER
Kramar och styrka till dig
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen