Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje slag

Det svider till när första slaget träffar.
Innan jag hinner tänka kommer nästa.
Känner hur blodet rusar till hudens yttre lager.
Jag är varm och röd.
Jag njuter, jag njuter av dina slag.
Ett till slag landar på lårets baksida.
Jag kvider till.
Din varma hand smeker över de ömma rodnaderna.
-Har du fått nog nu?
Jag skakar på huvudet.
Jag vill ha mer.
Smärtan i kroppen tystar demonerna inom mig.
Befrielse, tystnad, lycka det är vad du ger mig.
I varje slag.




Fri vers av allipalli
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-06 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli