Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första tavla med löv. MaRit MaRitza LöfRoos.


HÖSTEN OCH VINTERN

Vi har nu kommit så långt in i hösten
att den första snön har kommit
den 18 okt.
Men dagarna är rätt varma när solen
har värmt upp på eftermiddagarna.
Men det kom så lite snö så att löven
syns bland den vita snön.
Så det är både höst och vinter
tycker jag.
Jag är ganska frusen av mig så
vinterjackan värmer min kropp.
Är på promenaden 7.30 så ingen
dagsvärme så tidigt på morgonen.
Men promenader är härliga i väntan
på den riktiga vintern.


MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-07 14:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-11-08

  anits VIP
Så fint skaldat, en underbar tavla
lyser upp din vackra text
2013-11-08

  ResenärGenomLivet VIP
Fin text till din underbara tavla...
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos