Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha sett UG den 6 november 2013


Glassighet, tvålfager och korruption, lura den som luras kan






Vågar ju inte dra igång drevet fullt ut.



Men till alla Göteborgare,
vill jag ändå säga upp till kamp nu,
och se till att störta det oljade patrasket
som sitter som kommunalpolitiker.

Att dom bara har mage till att bete sig på detta viset,
när skola/barnomsorg, äldrevård och sjukvård blöder
så till den milda grad, att dom går på knäna,
och ändå inte räcker till.

Nej ge dom sparken med omedelbar verkan,
och sätt dom berörda inom lås och bom,
samt låt dom betala tillbaka varenda öre.
Först då kan vi åter börja tro på demokratin.


Ett stort tack till "Uppdrag Granskning",
och jag hoppas att dom med blåslampa går igenom stad för stad.




Som sagt var, jag vågar inte att dra igång drevet fullt ut....







Tack för ordet!





ME/2013-11-07




Fri vers av Madjori
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-07 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori