Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kära någon, hur skall jag förklara..


" vad är kärlek? " ( choka )


kärlek. vad är det?

frågade du och satte dig

i väntan på svar.


det finns många slags kärlek,

började jag...

typiskt för all är att det

som är kärt har

flyttat in i ens hjärta,

blivit en värmande

viktig del av livet;

kärleken bor där

är fri att bara vara,

fri från tankar;

kärlek gör en mindre ensam,

är av ljus,

lyser ens livsväg -

all kärlek gör livet ljusare



****************


hjärtat bär

kärlekens betydelse -

det kinesiska

tecknet för kärlek:

där bor den, - så skrivs den








Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-07 18:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
ord som får en att tänka lite extra!
2013-11-08

  anits VIP
Fint och mycket tänkvärt skrivet
2013-11-08

  Bo Axelsson


Störst av allt är kärleken, sägs det
Ändå så lite om denna kärlek vi vet
Alla jagar efter den hos andra som besatt
Och förstår inte att det är hos sig själv man får den fatt

2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran