Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

njutning

vi är nära nu

så nära

att andningen blir ett

så nära

att huden klibbar ihop


vi smälter inför våra lustar



imorgon

trösterik saknad

nu himmelsk

njutning


inget mer




Fri vers av Myself
Läst 245 gånger
Publicerad 2004-08-19 16:36



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
njutet!
2004-08-19

  Rachel Roth
...fint skrivet!
2004-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself