Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration av Blinka lilla stjärna


Spinn du lilla katt

Spinn du lilla katten min,
Älskad mer än någonsin,
när du ligger i mitt knä
För mig är du som guld värd
Spinn du lilla katten kär
Se vad skönt vi har det här

Ofta du med blick så fin,
tittar fram bakom gardin.
Sluter ögonen igen,
solen är så skön min vän
Spinn du lilla katten kär
Tror du vet hur fin du är

Nu när solen har gått ner,
strax du kommer fram och vet,
natten har sin stilla gång,
Spinner, spinner natten lång
Spinn du lilla katten kär
Åh vad skönt vi ligger här




Bunden vers (Rim) av Mona J.
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-08 14:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint ;)
2013-11-09

    ej medlem längre
Så fint diktat till lille kissekatt. Underbart vackert foto. Katter är ljuvliga.
2013-11-08

    skamfilad
Underbar!
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.