Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygolyckan vid Mt. From

Ett plan har kraschat,
i min hjärna.

Räddningspersonalen har trasslat in sig i mina tankar,
ingen kommer ut.

Alla är dömda,
att döden möta denna dag.

Det känns som en atombomb har exploderat,
jag är tom och trasig.

De kämpar,
har krismöten.

Men de kan inget göra,
för allt händer i min hjärna.

Inte deras.




Fri vers av Tekla F.
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-08 15:14



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Helt otroliga texter!!
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.