Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny person


Vara någon

Och det är värt att gå
för du är där.
Du behandlar mig speciellt
och omfamnar mig

Jag vill gå
för jag får vara någon.
Du gör mig viktig
fastän jag inte är
någon

Du går hem till din,
jag sover ensam.
Längtar igen
efter dina sekunder

En speciell känsla
du är lika speciell.
Jag vill ha dig
ändå.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-09 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm