Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimsaga med brått slut...

Prästen säger till dräng vi ska rimma nu
drängen vet ej vad rimma är men sa, ok, ju:
-Kysste prästens fru, flott!
-Ej rim svarar prästen blott...
-Men i alla fall kändes det så skönt du...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-09 09:25



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt! Ja så kan de gå
när man inte allt kan förstå..
En Eldig Kyss tog drängen Nyss
En Kyss är en Kyss
Men Prästen var ej Glad
men gladast var ju drängen
som fick rim på Refrängen
/Kram
2013-11-11

  ULJO
Skönt att kunna få skratta, vilket man oftast får av dina finurligheter
2013-11-09

    ADI Nehlin
:-) tycker om
2013-11-09

  Lars Hedlin
Bra och skoj!
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt